U bent hier: Home   >   Onze winkel

Onze winkel

Welkom bij Konijnenbelt Damesmode!

Onze nieuwe voorjaarsmode is weer fantastisch mooi. Er zijn prachtige blazers, vesten blouses en jurkjes in schitterende dessins.
U kunt dit eindeloos combineren met sportieve pantalons en rokken. Dus er zijn voor iedereen voldoende combinatiemogelijkheden.
De voorjaarskleuren zijn: geel, koraal, rood, kobalt, indigo, roze, fuchsia en khaki.
Nieuw in onze collectie zijn de merken: Freebird en Tessa Koops. Vanaf nu verkopen we ook maat 36 in onze zaak.
Voor de sportieve, modebewuste, moderne vrouw hebben we de volgende merken: Aaiko, Cambio, Esqualo, Expresso, Geisha,
Jane Lushka, Juffrouw Jansen, Loes, K-Design, Monari, Penn&Ink N.Y., Poools, Studio Anneloes, en ZIP73.

 

Kom ook genieten van deze prachtige voorjaarsmode. Wij verheugen ons op uw bezoek.
Natuurlijk ontvangen wij u met een heerlijk kopje koffie of thee.

 

Team Damesmode Konijnenbelt

 

 

Sfeer impressie

Bekijk een sfeerimpressie van de winkel.

Team

Team Konijnenbelt Damesmode Service, kwaliteit, gastvrijheid en tevreden klanten staan in onze zaak bovenaan. Onze enthousiaste medewerkers proberen daar voor te zorgen door U een goed en eerlijk advies te geven. Onze medewerkers hebben veel ervaring, hebben oog voor detail en denken graag met U mee. Zij kunnen u informeren over de laatste mode trends, de verschillende combinatiemogelijkheden en natuurlijk de bijpassende accessoires om U outfit compleet te maken. Een vrijblijvend bezoek aan Konijnenbelt Damesmode is beslist de moeite waard. Natuurlijk ontvangen wij U met een heerlijk kopje koffie of thee.

Zo werkt ons spaarsysteem

Vaste klanten hebben bij ons een streepje voor! Daarom kunt u met dit spaarsysteem profiteren van extra voordeel. Het enige wat u moet doen, is u laten inschrijven in ons klantenbestand, zodat u spaarpunten gekoppeld kunnen worden aan uw klantnummer.   • Voor iedere € 20,- die u besteedt, krijgt u één spaarpunt, uitgezonderd op afgeprijsde artikelen! • Wanneer u 25 punten heeft gespaard, ontvangt u automatisch thuis een kledingcheque van € 15,- • De kledingcheque is 3 maanden geldig! • De spaarpunten worden door ons bijgehouden en staan duidelijk op de kassabon vermeld. Dus geen gedoe met pasjes! • De spaarpunten kunt u NIET inwisselen tegen contanten. • Spaarpunten kunnen alléén op eigen klantnummer worden bijgeboekt en zijn NIET overdraagbaar.   Véél plezier met het spaarsysteem.

Parkeerplaats

Konijnenbelt Damesmode heeft voor haar vaste klanten een eigen parkeerplaats gemaakt achter de zaak. Het is een mooie, ruime parkeerplaats geworden met 24 plekken. Hier kunt U uw auto gratis parkeren. Als U de parkeerplaats op rijdt gaat de slagboom vanzelf omhoog. Als U de zaak verlaat krijgt U een parkeermunt, zodat U de parkeerplaats weer kunt verlaten.

Service

Service Service en gastvrijheid staan bij Konijnenbelt Damesmode bovenaan. Dat begint natuurlijk al bij een gastvrij welkom door onze enthousiaste medewerkers in de zaak. Koffietafel Speciaal voor de mannen is er bij de koffietafel interessante lectuur. Bij de koffietafel staat ook een laptop waarmee U internet op kunt. Dus neem gerust uw man of vriend mee. Hij hoeft zich niet te vervelen. Ruilen Als termijn voor het ruilen hebben wij acht dagen gesteld. Soms kan het echter voor komen, dat deze termijn overschreden wordt. Daar doen we niet moeilijk over, we begrijpen dat het niet altijd mogelijk is binnen acht dagen terug te komen. Coupeuse Het kan natuurlijk voorkomen, dat een kledingstuk aangepast moet worden aan uw persoonlijke wensen. Onze coupeuse doet dit graag voor u. En woont u niet in de buurt, dan sturen wij het artikel kostenloos toe. Klachten Hoe goed wij ons best ook doen, soms gaat er wel eens iets mis. Graag horen we dan direct wat er aan de hand is. Kom met de klacht naar onze zaak of stuur ons een e-mail. Wij lossen de klacht altijd soepel op. En uw ervaring helpt ons om het voortaan nog beter te doen.

© 2019 Konijnenbelt Damesmode